Umět alespoň základy

Jestli si bez něčeho nedokážete představit své pečení, pak je to potahovací hmota na dorty . Vy totiž nejste žádná profesionální cukrářka, nýbrž průměrná amatérka, která se nějaké základy pečení naučila ještě kdysi ve škole, když se ještě vyučovalo vaření, něco jste pochytila doma od své babičky a mámy a něco jste okoukala v kuchařských pořadech a na internetu. A z té směsice rad a postupů jste si pak vytvořila svou vlastní cestu, jak na zákusky a jiné sladké dobroty.

Výrazně tak ušetříte

Ona je totiž alespoň ta základní znalost kulinářského umění k nezaplacení. A to doslova. Třeba vaše rodina se totiž pravidelně schází k oslavám svátků a narozenin všech členů rodiny a je dobrým zvykem, aby vždy na stole mimo kávy a vína bylo také něco dobrého k zakousnutí. No a každý, kdo byl v posledních letech na nákup v cukrárně, ten moc dobře ví, že za jeden kousek zákusku zaplatí nejméně dvacet korun. No a pokud takových zákusků potřebujete pořídit třicet, a to několikrát do roka, tak pak už vám to docela výrazně zasahuje do rodinného rozpočtu.

Umět alespoň základy
Ohodnoťte příspěvek